Biind interviewt de nieuwe Klimaatburgemeester van Zwolle

7 november 2023

Biind interviewt de nieuwe Klimaatburgemeester van Zwolle

7 november 2023

Maartje van den Berg is onlangs gestart als klimaatburgemeester in Zwolle en brengt haar expertise in circulaire economie en architectuur mee naar haar nieuwe rol.

Deze keer interviewt Biind Maartje over haar doelen in deze nieuwe functie, waar ze vier belangrijke ambities benoemt: het aanpakken van sociale duurzaamheid door grote bedrijven te betrekken, het promoten van houtbouw in de gemeente, het verhogen van de kennis over houtbouw bij studenten en docenten, en het bevorderen van de circulaire economie als verdienmodel.

In het interview benadrukt Maartje dat deze doelen in lijn liggen met haar langdurige inzet voor natuurinclusief werken en het belang van het integreren van verschillende duurzaamheidsinitiatieven.

Interesse om meer te weten over haar plannen? Je kunt haar ontmoeten op het aankomende Congres Natuurlijk op 30 november in Zwolle, waar ze beschikbaar zal zijn voor een één-op-één gesprek over specifieke onderwerpen. Bezoek www.congresnatuurlijk.nl voor meer informatie en aanmelding.

Biind is een platform voor de fysieke leefomgeving dat zich richt op het faciliteren van kennisuitwisseling, ontwikkeling en ontmoeting tussen mensen met diverse achtergronden en niveaus.

Lees het interview hier.

Delen op:

Email
LinkedIn
Facebook
Twitter