ervaring en kennis

We zijn gedreven, inhoudelijke vakspecialisten door de ervaring en kennis in zowel projectplanning als architectuur.

Kennismaking

Het is belangrijk dat u een klik met Blossom Architecture ervaart. Een eerste gesprek is daarom altijd vrijblijvend. In deze fase kunt u ons vertellen over uw wensen of PvE (Programma van Eisen).

Voorlopig Ontwerp

Door middel van schetsen van plattegronden, gevels en situaties krijgt u een goed beeld van het mogelijke eindresultaat. We houden altijd rekening met uw budget, de actuele regelgeving en de technische haalbaarheid.

Definitief Ontwerp

Het plan wordt aangevuld met gekozen afwerking, materiaal- en kleurgebruik. U hebt de bouwtekeningen, principedetails en materialenlijst in handen voor eventuele vergunningaanvragen.

Bouwvoorbereiding

We bespreken met u de laatste details en leggen alle keuzes vast in een aanbesteding set. Deze biedt de basis bij het verkrijgen en vergelijken van offertes van aannemers. We verzorgen het contact en de afspraken voor de bouwperiode met de gekozen uitvoerende partij.

Bouw

In deze fase controleren we tijdens de bouw technische uitgangspunten, zien erop toe dat gemaakte afspraken worden nageleefd en beantwoorden tussentijdse vragen van de aannemer. Aan het eind neemt u de sleutel in ontvangst.

Oplevering

Een gebouw is niet af na oplevering. De fase van ingebruikname is net zo belangrijk als het allereerste kennismakingsgesprek. Tijdens deze fase ontvangt u ook het proces-verbaal van oplevering en wordt eventueel een lijst opgesteld van werkzaamheden die nog moeten worden uitgevoerd.

U kunt zich volledig richten op uw dagelijks taken zonder u zorgen te maken over uw bouwprojecten.

Particuliere opdrachtgever

Wilt u uw huis verkopen of meer woongenot beleven aan uw huis? En weet u alleen niet precies wat u het beste kan aanpassen om uw huis nog aantrekkelijker te maken Blossom geeft advies over verbeterpunten in en om uw huis, zodat uw wooncomfort verbetert.

Van bouwkundige aanpassingen tot een compleet nieuwe inrichting met meubels op maat, je staat vaak versteld van hoeveel lichter en ruimtelijker het óók kan.

We hebben ervaring in het geven van advies aan particulieren over zowel het interieur en exterieur van het huis als de buitenruimte rondom uw huis.
U geeft het gewenste budget op waarvoor u wilt verbouwen en Blossom geeft u advies op maat.
Ook het uitbesteden aan aannemers, installateurs en andere betrokken partijen, en het controleren op geld en tijd wordt uit handen genomen door Blossom, waardoor u alleen maar hoeft uit te kijken naar het eindresultaat.

Professionele opdrachtgevers

In bouwprojecten waar meerdere partijen belangen hebben, is het een uitdaging om beslissingen te nemen die door alle belanghebbenden worden ondersteund. Zeker als de planning daarbij niet uit het oog verloren wordt, en krappe budgetten en vooral duurzaamheid een rol spelen.

In deze complexe bouwprojecten kunt u vertrouwen op Blossom Architecture. Ons vakbekwaamheid kenmerkt zich door moderne aanbestedingen op basis van Design & Build, ook wel Publieke en Private Samenwerking (PPS Light) genoemd.

We hebben ervaring in de architectuur en projectmanagement in sectoren als gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Daarbij werken wij landelijk met een groot netwerk met andere vakinhoudelijke specialisten om de resultaten te optimaliseren. Blossom onderscheidt zich door efficiënt ontzorgen, maar bovenal worden we gedreven door duurzaamheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie, bedrijf of gemeente?
Neem voor meer informatie contact met ons op via info@blossomarchitecture.nl.